Arki alkaa valkoisissa



& pikkuisen oranssia










Ei voi muistaa, onko koskaan ollut täysvalkoista vaatetusta tai edes valkoisia housuja. Käytännön ihmisenä olen kartellut valkoista. Onnistun nimittäin sottaamaan itseni tosi helposti. Siksi tummat sävyt ovat olleet enemmän käytössä. Ei tarvitse joka käytön jälkeen pesukonetta pyörittää.

Tänä kesänä tuli muutos. En tiedä mikä tuli. Valkoisen vähäisestä käytöstä johtuva puutos tai jotain. Keväästä lähtien mielessä siinteli valkoiset caprit. Just ennen lomaa ne sitten alesta ostin ja hei, se oli menoa. Valkoinen vei mennessään. Ihan kokovalkoiseksi asti. Olen viihtynyt hyvin. Katsonut mihin istun ja syönyt huolellisesti. Ei sattumia rinnuksille - kiäh!

Mitä sinä tykkäät valkoisesta vaatteissa / asusteissa. Peukku ylös vai alas?

Tänään alkoi arki loman jäljiltä. Pyöräilin töihin ja suihkun kautta vaihdoin kokovalkoiseen.
Jännä että valkoinen on niin viileä väri. Cool. Siinä ei ole kuuma oikeilla helteillä. Eikä tänään töissä kun palauttelin itseäni työasioiden kartalle. Hikeä kyllä pukkas, mutta vain henkisesti. Syksy näyttää käynnistyneen - huh.

Oranssit kynnet ovat mun perinteiset kesäkynnet. Mukavasti välkkyvät valkoista ja pikkuisen ruskettunutta ihoa vasten.

Tästä se arki lähtee. Hyvissä tunnelmissa.
Huomenna sitten Kastehelmi arvonnan voittajan julkaisu. Jännää!

Mukavaa uutta viikkoa kaikki te siellä <3
Sii juu!

24 kommenttia

  1. Minä olen huono käyttämään valkoista väriä. Muut väri menee kylläkin ja ihan heittämällä. No joitakin valkoisia paitiksia löytyy, mutta niiden käyttäminen on aika vähäistä. Nuorempana käytin enemmän valkoista liekö tämän hetkinen syy tämä ikä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :)
      Valkoinen lienee monelle sellainen juu tai ei väri vaatteissa. Pikkuisen valkoista useimmilla, mutta että ihan intohimoksi asti. Ehkä ei niin monella kuitenkaan.
      En ollenkaan tiedä, mikä hepuli minulle tuli nyt kun valkoista saa olla vaikka kuinka. Hassuja juttuja itsensä kanssa välillä sattuu :)

      Kiitos Minna kommentista ja mukavaa tiistaita <3

      Poista
  2. Minä kyllä tykkään valkoisesta ja näyttää tuo sinullekin sopivan vallan mainiosti:)
    Itsellä oli myös tänään työasuna valkeaa ja kivasti sitten koulutuksessa istuessani poksautin melkein koko vichypullon päälleni ja niille valkoisille housuille! Joopajoo! No, onneksi ei näkynyt kuivahdettuaan ja onneksi ei ollut kokista:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No huh! Onni on kirkas juoma silloin kun roiskumaan alkaa :) Kivennäisvesipullot ovat kyllä herkkiä heittämään yli. Sen muistaa just sillä hetkellä kun pullosta alkaa pulputa juomaa ylös.

      Kiitos M palautteestasi. Se lämmitti.

      Hyvää tiistaita <3

      Poista
  3. Mullakin valkoiset caprit, mutta aika vähällä on käyttö ollut näin kotioloissa. Töissä kyllä käyttäisin, jos olisi se työpaikka 😉 Koko valkoista en ole muistaakseni käyttänyt koskaan, mutta laitetaanpas muistiin ensi kesää varten.

    Ihanaa uutta viikkoa ja mukavaa arkea 💕

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voihan niitä kotonakin käyttää, eikös vaan? Vaikka kotona kyllä mielellään on rennoissa vaateissa. Saa puuhastella mieleisiä asioita varomatta.
      Valkoinen on puhtaudessaan kaunis. Ehkä parhaimmillaan tehovärinä, yhtenä vaatekappaleena. Niin että kannustan laittamaan valkoiset pöksyt jalkaan useammankin :)

      Kiitos sinä ihana <3 Mukavaa tiistaita

      Poista
  4. Olen tosi huono käyttämään valkoista, johtunee tuosta ihan samasta seikasta, rinnuksille kun putoaa milloin mitäkin ja valkoiset pökät jalassa en taatusti osaisi olla luontevasti. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just noinhan se on. Siinä se on sattuma rintamuksessa ja valkoista vasten oikein kivasti näkyy pidemmällekin. Aluksi minullakin oli vähän sellainen tönkkö olo valkoisissa housuissa, että minne voi istua ja voiko ollenkaan. Mutta rennommaksi olen tullut. Huolettomuus voi kyllä johtaa siihen että yks kaks huomaan istuvani jonkun kökön päällä ;D

      Kiva kun kommentoit Marie <3
      Ihanaa tiistaita!

      Poista
  5. Sama vika rahikaisella, valkoiset on likaisena melko varmasti yhden käyttökerran jälkeen, varsinki housut.:D Mutta tykkään kyllä valkoisesta ja se näyttää monen yllä todella hyvältä, esim. meidän perheen miehille voi aina ostaa valkoista (yläosaa), ja tietää sen sopivan. Teinillä on ollut talvellakin valkoiset farkut käytössä...siis pojalla!:) Olihan meilläkin joskus silloin 80-90-luvun taitteessa.;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkoinen on kyllä vaaran vyöhykkeellä likaantua alta aikayksikön. Liikun julkisilla ja vaikka kuinka katson penkkiä mihin istuun voi peppu olla leimattu sen jälkeen. Ihmisillä on ihan huippu ärsyttävä tapa aina kun mahdollista nostaa jalat vastapäisen penkin reunalle. Tapa on muita matkustajia huomioonottamaton ja valkoisten housujen kauhu. Ja muutenkin. Ällöttävää istua sellaisilla penkeillä.
      Valkoinen on cool. Kyllä teini tietää :)

      Nyt kuule muistankin, että on mulla ollut valkoiset James-farkut aikanaan... 70-luvulla. James oli joka tytön mustfarkku. Se oli aikaa ennen Beaverseja ja Leviksiä. Aijai niitä aikoja.

      Kiitos Taina kommentistasi ja ihanaa tiistain jatkoa <3

      Poista
  6. Kotona, kun puuhaien, saa valkoisen unohtaa ainakin tähän aikaan vuodesta. Säilömistä ja marjojen ja kasvisten keräilyä. voisi valkea olla pian ruskea. Valkea on kyllä niin raikas väri ja sulle ainakin sopii hyvin.
    Mukavaa työviikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkoinen ei tosiaan ole sadonkorjaajan väri. Raikas se on ja pikkuisen rusketuskin kuin korostuisi sen ansiosta :)

      Kiitos ihana palautteestasi. Ilahdutit <3

      Mukavaa päivän jatkoa Marketta!

      Poista
  7. Hei mun hoodeilla olis sulle haaste :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna että muistit minua. Kiva haaste. Otan kopin :)

      Mukavaa päivää ihana sinä <3

      Poista
  8. Huonosti tulee käytettyä valkoista, vaikka se kiva onkin, juurikin tuosta samaisesta syystä, olen melkoinen sottapytty. Ja niin ihanat kesäkynnet sulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :)
      Voi että kun oikein tuskastuttaa oma sottailu. Ja ihan varmaa se on vaalean värin kanssa. Saattaapi olla myös muulloin. Mutta koska tykkään (itsesuojeluvaiston ansiosta) värikäistä ja kirjavista vaatteista, ei kaikkia tärppejä silloin huomaa :D

      Kiitos kynsieni puolesta. Pus!

      Mukavaa päivää Anu <3

      Poista
  9. Täälläkin oltu into piukeana valkoisista farkuista ja pari vuotta, valkoisessa on kivaa raikkautta. <3 Ihana asu ja kynnet ja niin tykkään noista kiharoista. <3 Muiskuja päivään <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) White Fan Club. Valkoinen on raikkautta. Keveyttä. Helppoa hengittää.

      Kiitos Tiia-kulta palautteestasi <3
      Ihanaa tiistain jatkoa sinne.

      Poista
  10. Valkoinen on mun ikilemppari ja ehdottomasti hallitsevin väri mun vaatekaapissa ja kesäkäytössä. Ihan ahdistus iskee, kun kohta ei enää tarkene valkoisilla capreilla, enkä ole onnistunut löytämään mitään kivoja pitkiä housuja tilalle. (Voisi helpottaa asiaa, jos edes yrittäisi etsiä :D. Ei vaan ole mun juttu se vaatekaupoissa pyöriminen. Jos urheiluliikkeitä ei lasketa).

    Näytät ihanan iloiselta kuvassa <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tykästynyt olen nyt valkoiseen, että eiköhän tehdä yhdessä aaltoja valkoiselle - juhuu!
      Ymmärrän. Vaatekaupoissa kiertely ei ole minunkaan mielipuuhia. Mutta joskus on naisen tehtävä mitä naisen on tehtävä. Toivottavasti inspiraatio iskee ja saat uudet valkoiset housut syksyyn :)

      Oi kiitos ihana - palautteesi lämmittää <3

      Mukavaa päivän jatkoa Annukka!

      Poista
  11. Tosi kivat kynnet!
    Minä kans välttelen valkoista, mut musta/valkoisia vaatteita käytän paljon.
    Hienoa, että uskallat käyttää juuri sitä väriä missä viihdyt!
    Onnea rohkeudesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :)
      Valkoinen on mustan kanssa aina niin chic.

      Pienen totuttelun - olen opetellut syömään siivosti ja katsomaan minne istun - jälkeen olen ihan hullaantunut valkoiseen. Saapa nähdä kuinka vaatekaapin sisällön käy tulevana syksynä. Siivoilin loman aikana sinne tilaa :)

      Kiitos kommentistasi.

      Mukavaa päivän jatkoa!

      Poista
  12. Valkoista mulla on tosi vähän, joku pusero. Kokovalkoisessa en muista kulkeneeni. Ehkä ensi kesänä olis valkoisen vuoro. Mä kyll tykkään väreistä, musta on pois mun kaapista. Sulle sopii tosi kivasti noi valkoiset. Ja kynnet sulla on aina niin mageet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Värit on elämän ihania piristäjiä. Valkoinen selkeä ja rauhallinen. Mukavaa että niitä kaikkia on.
      Kiitos Kristiina mukavasta palautteesta <3

      Aurinkoista viikonloppua!

      Poista

Mukavaa, että olet löytänyt blogiini. Kiitos jos vielä käytit aikaasi kommentointiin. Eläköön keskustelu!
Seuraamalla Oikeasti aikuista somessa, saat tiedon uusista postauksista ensimmäisten joukossa.

Facebook, Google +, Instagram, Pinterest @oikeastiaikuinen